diumenge, 9 de març del 2014

Nou blog d'aprenentatge entre iguals

Hello profes,

Hem creat aquest blog amb l'objectiu de compartir tot allò que anem descobrint al voltant de les TAULETES.

Com ja sabeu, l'escola participa en el projecte pilot en l'ús de les tauletes a l'aula i tot just acabem de començar la formació!!! Tranquils, comptarem amb l'ajuda de diferents experts en la matèria!!!

Per fer un petit recordatori del que hem començat a fer...
Hem realitzat dues sessions amb els professionals de AV Data, els quals ens han ensenyat l'ús de la plataforma Tab Alive, molt interessant sobre tot pel tema de poder visualitzar les tauletes a la Pissarra Digital i poder escollir el que pot fer l'alumnat en cada moment.

En les sessions de treball internes, ens hem dividit en grups per tal de buscar aplicacions relacionades en les diferents àrees. Així doncs, en aquests moments estem en la "busca i captura" de les millors aplicacions educatives per Infantil, Mates, Català, Castellà, Anglès, Medi, Plàstica... i tot un munt de recursos extra!!!!

En la primera sessió presencial amb l'experta Pilar Soro, de Apptua, hem treballat un munt d'aplicacions, relacionades amb la imatge, la gravació de podcasts o la realització de vídeos. Ha estat molt interessant!!!

Finalment, i per compartir tot allò que anem descobrint i anar fent un gran conjunt de recursos, caldrà que envieu un e-mail per publicar allò que penseu que pot ser interessant per tothom. Heu d'enviar-ho a l'adreça:


Assumpte: aquí haureu d'escriure el títol de la vostra entrada
Missatge: el que surtirà a l'entrada del blog (text, imatge, video...)

Aquesta entrada es guardarà en esborranys i les anirem publicant per tal de compartir-les amb la resta!!!

Us animem a participar i aprendre tots junts!!!

Bona feina companys i companyes, ENDAVANT!!!!

Equip Directiu



1 comentari:

Arturo Clemente ha dit...

Apostant per la innovació.
Felicitacions per aquesta empenta col·lectiva a un bon grapat de mestres de l'Escola.

CRP Baix Llobregat 2